Praktijk voor Oefentherapie Cesar & Haptonomie

Heb je te maken met fysieke klachten of verlies van vertrouwen in eigen kunnen ten gevolge van pijn, langdurige lichamelijke of psychische overbelasting? Mogelijk vind je in onze praktijk waar je naar op zoek bent.

Zowel Oefentherapie Cesar als Haptonomie zijn geschikt voor alle leeftijden. De mens in zijn geheel staat centraal en is uitgangspunt in de begeleiding. Dit zorgt ervoor dat iedere benadering op maat wordt aangeboden en helpt bij je persoonlijke wensen, hulpvraag en klachten

Oefentherapie Cesar is vooral gericht op klachten m.b.t. het bewegingsapparaat. Je leert zelf invloed uit te oefenen op de klacht en deze zo te verminderen/voorkomen. De speciale programma’s die wij bieden: chronische pijn, artrose, Zwanger Totaal, bekkenproblematiek, slaapproblemen, Reattach.

Ervaar je fysieke klachten, stress en innerlijke onrust of problemen die belemmeren om gewenst te functioneren, dan kan haptotherapie jou helpen.

Zowel Toos als Kitty zijn lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (VvOCM) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Als Haptotherapeut is Toos aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) en geregistreerd in het register GZ-Haptotherapeuten.

Contactgegevens
Gebint 1H
5521 WD Eersel
Mw. Toos Lavrijsen
0497-517856
06-13544833
info@cesarlavrijsen.nl

Openingstijden
Maandag: 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 8.30 – 17.00 uur
Woensdag: 8 .30 – 12.00 uur
Donderdag: 8.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 12.00 uur

``