Dietistenpraktijk Ellen Winters

De juiste voeding biedt zo veel mogelijkheden bij gezondheid en ziekte. Onze uitdaging is anderen helpen en samen een passend advies opstellen met realistische doelen. Het geeft voldoening om mensen stap voor stap steeds dichter bij hun doel te zien komen. Er wordt gekeken naar mogelijkheden in plaats van wat ‘moet’/ ‘niet kan’.

Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten, voel je je beter, help je ziekte te voorkomen en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. Met een gezonde voeding heb je grip op je gezondheid. Die kans laat je toch niet liggen?

Voeding is heel persoonlijk. Iedereen is anders. De leefstijl, leeftijd , persoonlijke en medische situatie bepalen mede of je lijf andere behoeften heeft dan dat van de mensen in je omgeving. Een peuter heeft bijvoorbeeld iets anders nodig dan iemand die zwanger of ziek is!

Men kan met zeer uiteenlopende vragen bij onze praktijk terecht. Bijvoorbeeld; Wat mag ik eten tijdens de zwangerschap? Hoe gebruik ik toch voldoende calcium met een lactose-intolerantie? Wat mag ik nu eigenlijk wel en niet eten bij diabetes? Is het gebruik van supplementen wel verstandig tijdens mijn chemotherapie? Het is soms een ingewikkelde puzzel, die onze diëtisten graag samen met je oplossen want de diëtist is DE deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Ze draagt eraan bij dat je jezelf beter voelt, de behandeling beter aanslaat en het herstel bespoedigt.

Contactgegevens
Gebint 1U
5521 WD Eersel
Mw. Ellen Coppens-Winters
040-2026354
info@ellenwinters.nl

Openingstijden
Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur

Diëtistenpraktijk BCMP Pieters-Van de Graaf

Gedurende zes jaar heb ik als diëtiste gewerkt in ziekenhuizen in Arnhem en Eindhoven en twee jaar heb ik gewerkt in het MMC als diëtist, screenen en begeleiden van patiënten in de bariatrische chirurgie (maagverkleiningen).

Ik heb ondertussen een jarenlange ervaring in mijn zelfstandig gevestigde diëtistenpraktijk in Eersel. Ervaring in het geven van lezingen en het informeren van groepen medewerkers bij bedrijven over gezonde voeding en bewegen.

Sinds 1995 ben ik lid van de Werkgroep Zelfstandig gevestigde diëtisten Eindhoven en omgeving. Lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) en ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister voor Paramedici.

Mijn tweede praktijk bevindt zich op het volgende adres:
Schadewijkstraat 48 te Eersel

Contactgegevens
Gebint 1B
5521 WD Eersel
B.C.M.P. Pieters-Van de Graaf
0497-519884
b.pietersvdgraaf@upcmail.nl

Ik werk op afspraak(0497-519884).

In het Gezondheidscentrum Dolium werk ik op vrijdagmiddag. De overige dagen op praktijkadres te Eersel (Schadewijkstraat 48). Dinsdag is er geen spreekuur.

``