MERAS Fysiotherapie

Kwaliteit van zorg is een belangrijk thema bij MERAS Fysiotherapie. We proberen de vraag van onze cliënt zo goed mogelijk te beantwoorden met een individueel antwoord door het gebruik van optimale kennis en vaardigheden. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal specialist op hun gebied, volgen regelmatig scholing om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zijn ze allemaal lid van de beroepsvereniging voor de fysiotherapie het KNGF en zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het KNGF.

U kan bij MERAS Fysiotherapie terecht voor; o.a. rugklachten, schouderklachten, heupklachten, kaakproblemen, nek- hoofdpijnklachten, knieklachten, bekkenklachten, borstontsteking, enkel- en voetklachten.

Onze deskundigheden bestaan uit; oefentherapie, massage, echografie, manuele therapie, oedeemtherapie, fascietechnieken, dry needling, shockwavetherapie, psychosomatiek en medical taping.

Het revalidatie- en sportprogramma bestaat uit; sportfysiotherapie, revalidatietraining, medische fitness, runningtherapie, sportspreekuur, claudicatio looptherapie, nieuwe heup/ knie, hart- en longrevalidatie.

Om de regionale relatie met collega’s en verwijzers hoog te houden is MERAS Fysiotherapie aangesloten bij Fysiovisie. Fysiovisie is het Kwaliteitsnetwerk Fysiotherapie voor de regio Eindhoven en omgeving. Alle fysiotherapeuten van MERAS Fysiotherapie zijn actief betrokken bij één of meer inhoudelijke netwerken van Fysiovisie. In dergelijke netwerken vindt afstemming plaats met onder andere specialisten/verwijzers over nieuwe behandelmogelijkheden, behandelprotocollen, communicatie etc.

Contactgegevens
Gebint 1F
5521 WD Eersel
0497-530383
info@merasfysiotherapie.nl

Openingstijden
Maandag: 8.00 – 20.00 uur
Dinsdag: 8.00 – 20.00 uur
Woensdag: 8.00 – 18.30 uur
Donderdag: 8.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 8.00 – 18.30 uur
In overleg met uw fysiotherapeut zijn afwijkende tijden mogelijk.

Medische Fitness en/of Revalidatietraining:
Maandag t/m vrijdag tot 20.00 uur

``