Huisartsenpraktijk Dolium

De huisartsenpraktijk is onderdeel van het gezondheidscentrum Dolium. Doordat diverse zorgaspecten als apotheek, fysiotherapie, psychologie, logopedie en de bloedafnamedienst in één gebouw gevestigd zijn, kan de continuïteit van de zorgvraag gewaarborgd worden. Als huisartspraktijk in dit gezondheidscentrum bieden wij vaak het eerste aanspreekpunt voor gezondheidsvragen.

Om de veelheid van medische vragen te kunnen beantwoorden bieden wij een breed pakket aan van diagnostische, therapeutische en preventieve medische zorg. Daarnaast geven wij begeleiding en advies aan patiënten en hun omgeving tijdens en na hun ziekte of opname, dat is een kernwaarde waar huisartspraktijk Dolium voor staan. Wij doen dit vanuit de visie dat kwaliteitszorg een patiëntgerichte zorg is, met een zo groot mogelijke effectiviteit, efficiëntie en veiligheid. De patiënt staat altijd centraal bij ons.

Contactgegevens
Gebint 1B
5521 WD Eersel
0497-598360 (algemeen)
0497-598368 (spoed)
info@huisartsendolium.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Voor avond- en weekenddienst:
040-2660505
De huisartsenpost voor de avond- en weekenddienst is gevestigd in het Maxima Medisch Centrum (MMC) naast de Spoedeisende Hulp (De Run 4600 in Veldhoven). Volg de borden SHoKo Huisartsenpost.

``