Praktijk voor Podotherapie Bergeijk- Eersel

Podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit het afwijkend functioneren van de voeten en/of het looppatroon. Ook behandelen zij huid- en nagelaandoeningen en geeft een podotherapeut preventieve adviezen.

Tijdens een podotherapeutisch onderzoek wordt gestart met een vraaggesprek om meer te weten te komen over uw klachten. Daarna wordt gekeken naar de bewegingsmogelijkheden van de voet en worden eventuele pijnklachten gelokaliseerd. Daarna wordt gekeken naar de stand van uw voeten en de drukverdeling onder uw voet middels een podoscoop. Als laatste wordt uw looppatroon beoordeeld en wordt er gekeken naar uw schoenen en de slijtage hiervan.

Wanneer uit onderzoek blijkt dat podotherapeutische zolen voor u een oplossing kunnen bieden, wordt er door middel van een 2D-scan een afdruk gemaakt van uw voeten. Hiermee kunnen de zolen specifiek voor uw voeten gemodelleerd en vervaardigd worden.

Therapie mogelijkheden; podotherapeutische zolen, Podotherapeutische slippers/sandalen (specifiek op uw voeten vervaardigd), siliconen ortheses, instrumentele behandeling (op medische indicatie), nagelbeugeltechniek, diabetische screening, vilttherapie en taping.

Contactgegevens
Gebint 1R
5521 WD Eersel
Mw. Sandra Faasen
0497-517832
info@praktijkvoorpodotherapie.nl

Openingstijden
Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur

Wij werken uitsluitend op afspraak.

``