Zuidzorg

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie, wij leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van onze cliënten. Daarin zijn wij uniek in Zuidoost Brabant. Wij werken met gekwalificeerde en professionele medewerkers die wij de ruimte geven om de zorg geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten. Of het nu gaat om het leveren van zorg in een druk gezin, bij alleenstaande ouderen, in de drukke stad of op het platteland. Jong en oud zijn bij ons aan het juiste adres voor zorg en ondersteuning aan huis.

Daarvoor werken onze medewerkers samen in kleine teams, die snel met elkaar kunnen schakelen over de zorgverlening. Voorop staat de kwaliteit en continuïteit van zorg, waarbij wij ernaar streven dat onze cliënten zoveel mogelijk dezelfde zorgverlener zien. Dat is voor iedereen wel zo prettig! Onze betrokken medewerkers geven u de benodigde warme zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Ook werken wij nauw samen met andere zorgaanbieders zoals huisartsen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gemeenten en verzekeraars. Wij ondersteunen onze cliënten bij het zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig blijven wonen in hun eigen huis, wij stemmen onze zorg af op datgene wat u daarvoor nodig heeft. Zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Dagelijks helpt ZuidZorg hier duizenden mensen bij, zo zijn wij al jaren “Vertrouwd Dichtbij”.

Contactgegevens
Gebint 1M
5521 WD Eersel
Wijkteam Eersel Centrum: 040-8806939
Wijkteam Eersel Dorpen: 040-8806937
info@zuidzorg.nl

``